Så er vi igang med at etablere kunstgravene

 

Kunstgraven er nu dækket til (tak Verner), oven på cementrørene er der et lag plastik sådan der ikke kommer regnvand og sand ned i rørene, dermed undgår vi at graven bliver til stoppet. Henover sommeren vil der igen gro græs oven på kunstgraven og så er der ikke nogen der ligger mærke til at der ligger en grav lige her. Nu er det bare at vente på efteråret og den første ræv :-).

WP_20140329_09_22_15_Pro WP_20140329_09_22_00_Pro WP_20140329_09_21_45_Pro

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu er kunstgraven ved at være færdigetableret, denne blev med 2 kedler. Nu mangler der bare noget plastik henover sådan der ikke trækker regnvand og sand ned i rørene, derefter skal den dækkes til med jord og indgangene lukkes af – grunden til at indgangene lukkes af er at vi ikke ønsker ræven får hvalpe i kunstgraven, når der er hvalpe slæber hun ræven en del mad ned til dem i form af hare, rådyr rester mm., ben og skind bliver mugne og så har rævene ikke lyst til at være i graven efterfølgende. Betegnelsen sommergrav er egentlig meget god vi har naturgrave på vores terræn der kun bliver brugt om sommeren, hvor hun ræven får sine hvalpe.

1 2

 

 

 

 

 

 

 

 

4 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Så er der ved at blive gravet ud til den første kunstgrav og halvdelen af kunstgraven er så småt ved at blive etableret. 10 graders varme og lidt blæst er det perfekte vejr at etablere en grav i – især når når udgravningen bliver udført med en håndskovl :-), det er god motion. De sekskantede rør er helt perfekte da rørene nemt kant drejes  uden der bliver et mellemrum imellem. Det er vigtigt at der ikke kommer sollys ind i graven, ræven kan bedst lide det er mørkt under jorden og samtidig vil den ikke bo i træk derfor er det ekstremt vigtigt at rørene ikke bare går lige ud.

WP_20140323_11_18_55_Pro WP_20140323_13_59_57_Pro WP_20140323_13_59_50_Pro

Leave a Response